Slagerij Billet

Slagerij Billet

over ons

Slagerij Billet heeft een rijke historie. Sinds 1933 gesticht door overgrootvader Reke Billet.

In 1962 neemt opa Cees Billet de zaak over. De winkel verhuist in 1968 naar Molenstraat 146. Hier werden tevens ook veel huisslachtingen gedaan.

In 1976 neemt vader Andre Billet samen met Lian de zaak over.

En in 1998 verhuist de winkel 200 meter verder op naar Molenstraat 112. Waar we momenteel gevestigd zijn. De uitbreiding van de maaltijden en belegde broodjes was hier goed mogelijk. Sindsdien zijn de belegde broodjes een begrip in Zundert. In 2000 komen wij zelf, mijn man Stephan en ik Sabrina ook in de zaak.

Al generaties lang leveren wij kwaliteit vanuit het pure ambacht. Wij selecteren alleen voor u het eerlijkst en duurzaam stukje vlees. Het welzijn van de dieren is voor ons heel belangrijk. Niet alleen omdat dat goed is voor het dier, maar ook omdat dit de vleeskwaliteit ten goede komt. Zo kunt u bij ons terecht, voor een uitstekend stukje mals rundvlees van onze vaste mester, Livarvlees en Tante Door kip.

De worstmakerij is altijd een grote passie geweest van vader André. Tegenwoordig worden nog veel producten gemaakt op basis van opa’s recepten. Andre en Stephan hebben de titel meester worstmaker behaalt bij het Worstmakersgilde. De afgelopen jaren zijn wij diverse malen onderscheiden met onze worstmakaerij en traiteur producten. Wij zijn ook erg trots op de oorkondes en certificaten die we behaald hebben.

In 2016 is de winkel helemaal gerestyled met een nieuwe look! Het assortiment versbereide maaltijden is nog verder uitgebreid. Mede dankzij Meat & Meals. De porties zijn beter afgestemd op de kleine of grote eter. En een maandelijkse keuze uit seizoensgerechten uit de Hollandse, Italiaanse of Oosterse keuken.  

Vele bedrijven weten ons te vinden voor het verzorgen van lunches, maaltijden, buffetten en barbecue partijen.

Spaarpas en waardecheque

Wij hebben een klantenkaartsysteem bij Slagerij Billet.

Trouwe klanten bieden wij graag iets extra's. Met onze klantenkaart spaart u gratis punten waarmee u kunt kiezen uit onze selectie. Het sparen werkt eenvoudig. U krijft een punt bij elke € 1 die u bij ons besteedt. U kunt de punten inwisselen wanneer u wilt.

100 punten  Grillworst
150 punten  Soep
250 punten  Maaltijd van de maand
500 punten  € 10,00 korting


Onze cadeaubon valt altijd in de smaak! De ontvanger kan zelf zijn favoriete product bij ons in de winkel uitzoeken.

De waardecheque kunt u bij ons in de winkel aanschaffen voor ieder gewenst product of voor ieder bedrag. Vraag ernaar in de slagerij en bestel de smakelijkste cadeaubon.

   ideaal voor uw boodschappen: onze koeltas!

Spaar bij elke 10€ een stempel

Stempelkaart vol? Dan krijgt u van ons een gratis isothermische draagtas.

Actie geldig tot einde voorraad. 

Bezorgservice

Graag uw bestelling aan huis bezorgd!

Het bezorgen van maaltijden & belegde broodjes in de gemeente Zundert gelden de volgende voorwaarde.
Voor maaltijden en vlees bestellingen minimaal 1 dag van tevoren bestellen, om teleurstellingen te voorkomen.
Voor bezorging van belegde broodjes minimaal 2 uur voor de bezorgtijd doorgeven. De bestellingen gaan altijd in overleg met ons.


Bezorgkosten

Vanaf € 20,-: gratis
Vanaf € 15,-: € 5,00 bezorgkosten
Onder de € 15,-: geen bezorging

Wij bezorgen van maandag t/m vrijdag tussen 11.00 - 13.00 uur en van 16.30 - 18.00 uur.

Onze maaltijden zijn vers bereid en u kunt ze 2-3 dagen in de koelkast bewaren, maar u kunt ze ook invriezen.

Elke week wisselen we af met onze maaltijden, zodat u elke week wat anders kunt kiezen dan het gewone standaardmenu wat u ook op onze website kunt vinden. U kunt dan telefonisch contact opnemen wat betreft de mogelijkheden.

Afbeelding