De Gildeslager: Ambacht met Passie!


Livar varkensvlees

Het welzijn van de dieren is voor ons heel belangrijk. Niet alleen omdat dat goed is voor het dier maar ook omdat dit de vleeskwaliteit ten goede komt. Een varken dat haar hele leven in alle rust en ruimte heeft kunnen rondscharrelen, heeft nauwelijks stress ervaren. Daarom kunnen alle Livar-varkens buiten vrij scharrelen in een uitloop met  wroetgelegenheid. Binnen hebben de varkens onbeperkt voer en drinkwater tot hun beschikking en hebben ze een groot bed van stro. De varkens mogen zelf weten of ze buiten of binnen willen liggen. Livar-vlees is ambachtelijk, eerlijk en lekker! Het Livar-vlees onderscheidt zich ook qua smaak sterk van andere soorten varkensvlees. Daarom speciaal voor u als bewuste klant hebben we Livar in ons assortiment opgenomen. Smaak als beloning voor goede zorg!

Boerderijkip

Vanaf nu verkrijgbaar bij ons: Boerderijkip. Dit is een Hollandse scharrelkip met meer smaak en een beter leven. De Boerderijkippen zijn van het langzaam groeiende ras: de Hubbard. Dit ras is een kruising tussen een bruine hen en een witte haan en hebben sterke genen. Het vlees komt van dieren die diervriendelijk worden gehuisvest in stallen waar het dag- en nachtritme is gewaarborgd en hebben de kippen een vrije uitloop. Wij vinden het erg belangrijk om u als klant garanties over herkomst te kunnen bieden. Meer tijd om te groeien, meer ruimte om te leven en 100% plantaardig voer zorgt voor een gezondere en smaakvollere kip! Boerderijkip, onze bewuste keuze!

Afbeelding ​​​​​​​

Speciaal geselecteerd rundvlees

Het rundvlees waar wij mee werken is afkomstig van Belgische vrouwelijke witblauwe runderen. De Belgische witblauw is ook welbekend als meest ecologisch vleesras ter wereld. Het vlees is van superieure kwaliteit, sappig, vetarm en mals dankzij de fijn spiervezels. De malsheid van het vlees zorgt voor een korte bereidingstijd. Circa 1/3 korter dan alle andere rundvee rassen. De runderen zijn gemest in Meerseldreef, Belgie door onze vaste mester. De runderen worden in een klein eeg erkend slachthuis in Nederland geslacht. Hierna in delen bij ons aangeleverd. Hier in het bedrijf word het door ons verder uitgesneden. Na het uitsnijden verwerken wij het vlees tot de lekkerste producten en specialiteiten. Doordat wij naar constante kwaliteit streven, houden wij nauw contact met de boeren en leveranciers.Zo weten we altijd precies wat we u verkopen. En blijft de kwaliteit gewaarborgd. En dat proeft u!


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.