Slagerij Billet

Slagerij Billet

hapjes

Voor een gezellig feestje bieden onze hapjesschalen vol ambachtelijke hapjes de uitkomst. Wij hebben een aantal schalen voor u samen gesteld, maar heeft u andere wensen, laat dit dat gerust even aan ons weten. 

BESTEL IN DE WEBSHOP →​​​​​​​

Neem contact met ons op →

​​​​​​​

Uit de keuken van Slagerij Billet!

partypan

Lekker, vers voor u bereid & stekkerklaar!

Bij Meat & Meals bent u aan hét juiste adres voor heerlijk gevulde snack- en maaltijdpannen. Kant & klaar te gebruiken voor iedere gelegenheid.

1. Zet de pan op stand 1 met de deksel erop. ​​​​​​

2. Vul de pan met een half kopje water.

3. Schep of roer af en toe. Na 30 minuten is de inhoud warm.

balletjes partypan


Per pan (80 stuks)

35,00


spareribs partypan


Per pan (2200 gram)

46,50


Mini kipsaté partypan


Per pan (100 stuks)

42,50


kippeling partypan


Per pan (1500 gram)

32,50


partypan mix


Balletjes
Kippeling
Spareribs
Mini kipsaté

Per pan (1500 gram)

37,50


partypan billet


TV-sticks
Mini kipsaté
Grillo's
Grillworst
Speenvarkenspek
Snackballetjes

Per pan (75 stuks)

35,00


Oosterse (mix) partypan


Bami of nasi
Gebakken ei
Borrelbal
Kipsaté met satésaus

Per pan (2400 gram)

39,50


Italiaanse (mix) partypan


Pasta bolognaise of pasta carbonara

Per pan (2400 gram)

37,00



Smulsteen

Een smulsteen gevuld met 4 soorten snacks, onder andere onderstaande soorten.

Gegrilde balletjes
Grillworst
Speenvarkenspek
Kipspiesjes
Spareribs
Zeeuws spek
TV sticks

Per 40 hapjes

15,00

Afbeelding

  • 1 uur voor bereiding uit de koelkast halen.
  • De smulsteen in een voorverwarmde oven op 180 graden 20 - 30 minuten opwarmen.
  • Zet de houder in de buurt van de oven op een stevige ondergrond, en gebruik goede ovenwanten bij het uit de oven halen.
  • De smulsteen  inclusief houder, krijgt u in bruikleen. De borg hiervoor is € 15,- Deze ontvangt u terug als de steen ongeschonden en schoon wordt teruggegeven.
  • De smulsteen enkel en alleen heet water gebruiken voor schoonmaak. Geen afwasmiddel gebruiken.
  • Mocht je besluiten om de steen te behouden. Voor gebruik elke keer met olie invetten. Zo gaat de steen langer mee.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.